Kursus i Adobe Acrobat

Kursus i Adobe Acrobat

Adobe Acrobat er standard programmet, hvor du håndterer dine pdf-filer. Du kan selv vælge, om dine læsere skal kunne kommentere i dine PDF´ere, rette, indsætte, slette sider og tegne på dine PDF-filer. Adobe PDF er et universelt filformat, der bevarer skrifttyper, billeder og layout fra forskellige kildedokumenter, uanset i hvilket program de er oprettet.

Lær på kurset at bruge Acrobat og hvordan du kan gøre det arbejde, som du laver med dokumenter hver dag, meget lettere.

Klik på fanerne nedenfor for at se kursusbeskrivelser. De angivne specifikationer er forslag til kursusindhold og skal betragtes som inspiration. I forbindelse med din tilmelding skal du udfylde et forudsætningsskema, hvor du kan angive dine eventuelle ønsker til kursusindhold og hvilke opgaver, du skal løse til dagligt. På den måde kan vi tilrettelægge et bedre undervisningsforløb, der er tilpasset kursusdeltagernes ønsker.

Kursusindhold

Grundkurset i Adobe Acrobat henvender sig til nye brugere, der skal have et praktisk overblik over Acrobats mest relevante funktioner og håndtering af PDF-dokumenter. Fordelene ved en PDF er, at den indeholder både billeder og de skrifter, der er brugt til opgaven. Efter kurset vil du kunne lave PDF-dokumenter, PDF-formularer og arbejde med programmets korrekturværktøjer.

Kurset er meget intensivt og suppleres af de populære lynda.com online videoer med trin-for-trin vejledninger, som kan være med til sikre dig et endnu større udbytte af kurset. Du får også adgang til kursets øvelsesfiler, så du selv kan arbejde og repetere indholdet efter kurset.


Specifikationer

 • Om Acrobat og PDF. Acrobats brugergrænseflade – indstilling af værktøjer.
 • Når du har brug for at hente vigtigt indhold fra en PDF eller genbruge det hele, gør Adobe Acrobat XI-softwaren det let at konvertere PDF-dokumenter til Microsoft Word, Excel og PowerPoint – uden genindtastning og minimal omformatering. Lær at eksporter PDF-filer til fuldt redigerbare Microsoft Word-, Excel eller PowerPoint-dokumenter.
 • Ændre på PDF-dokumenter – bl.a. indsætte/slette sider og sammensæt forskellige dokumenter til ét PDF-dokument
 • Rette tekster, billeder og grafik i eksisterende PDF-filer
 • Lær at oprette formularer, der kan udfyldes og mailes
 • Søgemuligheder, bookmarks og links
 • Brug af kommentarværktøjer – herunder gule sedler, fremhævning, linjer, blyant, former og stempler, der giver deltagerne mulighed for at se og bygge videre på hinandens kommentarer.
 • Oprette adgangskoder så du kan bestemme hvem, der skal læse, rette og printe PDF´en
 • Fremstille PDF til prepress og print: Preflighting files, arbejde med transparens og color management
 • Arbejde med Cloud-tjenester

Kurset Acrobat udvidet henvender sig til brugere, der vil lære at lave interaktive formularer til f.eks. bestillings- og tilmeldingsblanketter og skemaer. Kurset varer 1 dag.

Afkort den tid, du bruger på at udviklet formularer med Adobe Acrobat XI-softwaren. Du kan konvertere eksisterende papirformularer eller Microsoft Word-filer til redigerbare formularer, skabe nye formularer ved hjælp af skabeloner, der ser professionelle ud, distribuere dine formularer online og analysere svar i realtid PDF-formatet er oplagt at anvende til dette formål.

Kurset er meget intensivt og suppleres af de populære lynda.com online videoer med trin-for-trin vejledninger, som kan være med til at sikre dig et endnu større udbytte af kurset. Du får også adgang til kursets øvelsesfiler, så du selv kan arbejde med og repetere indholdet efter kurset.


Specifikationer

 • Fremstille elektroniske formularer i Acrobat. Tilpas professionelle skabeloner eller design fra bunden med Adobe FormsCentral computer-app'en, der følger med i Acrobat XI Pro
 • Konverter eksisterende papirformularer, InDesign formularer eller Microsoft Word-filer til redigerbare formularer
 • Lav hjælpetekster så folk nemmere kan udfylde dine formularer
 • Lave beregninger i din formular – intro til Calculate
 • Saml nemt og enkelt svar ved at lægge din PDF- eller internetformularer online med Adobe FormsCentral online-tjeneste. Indsæt en send-knap i din PDF-formular, og del den nemt. Eller integrer din formular på en hjemmeside
 • Kompiler returnerede formularer til en PDF, eller host formularer vha. en netværksmappe eller Microsoft SharePoint-server
 • Intro Adobe LiveCycle Designer, som er et mere avanceret program, der kan arbejde med bl.a. XML-data og lave formularer til PDF og HTML5

Kursusdatoer og bestilling

Dato (Start - Stop) Antal dage Niveau Sted Pris ex. moms  

Såfremt startdatoen ikke passer dig eller ikke er fastlagt til kurset, kan du interesse tilmelde dig her.

Ved at sende interesseformularen er du ikke tilmeldt et kursus. Vi kontakter dig, hvis vi også får henvendelser fra andre interesserede, så vi kan aftale kursusindhold, pris, sted osv.

Der er ingen planlagte kommende kurser!

Der er desværre ikke planlagt nogen kommende kurser til
"Kursus i Adobe Acrobat" - men du er velkommen til at lave en interesse tilmelding.

Ved at sende interesseformularen er du ikke tilmeldt et kursus.

Vi kontakter dig, hvis vi også får henvendelser fra andre interesserede, så vi kan aftale kursusindhold, pris, sted osv.