Redaktionelle systemer – Adobe InCopy

Redaktionelle systemer – Adobe InCopy

Adobe InCopy er et professionelt skrive- og redigeringsprogram, der kan integreres tæt med Adobe InDesign, således at skribenter, redaktører og designere kan samarbejde på det samme dokument. Dette kursus henvender sig til ansatte, der arbejder med skrive- og redigeringsopgaver på blade og magasiner.

Klik på fanen nedenfor for at se kursusbeskrivelser. De angivne specifikationer er forslag til kursusindhold og skal betragtes som inspiration. I forbindelse med din tilmelding skal du udfylde et forudsætningsskema, hvor du blandt andet kan angive dine eventuelle ønsker til det konkrete kursusindhold og hvilke opgaver du skal løse til daglig. På den måde kan vi tilrettelægge et undervisningsforløb, der er tilpasset dine ønsker.

Kursusindhold

Kurset henvender sig til personer, der vil lave en effektiv arbejds­gang for delopgaver, der gør det muligt for tekstforfattere og skribenter at arbejde på dele af sider, opslag eller hele dokumenter parallelt med designere.

Kurset henvender sig til skribenter, redaktører, journalister og tekstforfattere. Det er nødvendigt med kendskab til grund­læggende Windows funktioner og tekstbehandling. På kurset arbejder vi med et samspil mellem Adobe InDesign og programmet Adobe InCopy, der vil lette arbejdet med tekstskrivning og redigering.

Forfatteren kan skrive fortløbende tekst som i et normalt tekstbehandlingsprogram, og hun kan skrive og tilpasse tekst, mens hun direkte får opdateret information fra InDesign om, hvor lidt eller hvor meget tekst, der er plads til i det enkelte tekstområde. Med andre ord kan forfatteren få fuld kontrol over teksten samtidig med, at grafikeren kan arbejde videre med det grafiske design. I kurset indgår også opsætning af rammerne for et sådant samarbejde.

  • Overblik: Samspillet mellem Adobe InDesign og InCopy i et redaktionelt system. Det traditionelle linære system contra det parallelle system med InCopy og InDesign
  • Krav til udstyr: Delt File Server, krav til netværk og computere hos hhv. designere og skribenter, installation af software og fonte
  • Tjekke artikler ind og ud
  • Redigering og formattering af tekst i InCopy
  • Værktøjerne i InCopy: Stavekontrol, ændre sprog, find og erstat, ordbøger
  • Korrektur- og samarbejdsværktøjer, autokorrektur
  • Arbejde med billeder i InCopy: Placering, Object menuen, placering af billeder
  • Arbejde med tabeller i InCopy: Placering af Word eller Excel tabeller
  • Opdatere design ændringer i InCopy, test
  • Opdatere redaktionelle ændringer i InCopy til InDesign, test

Kursusdatoer og bestilling

Dato (Start - Stop) Antal dage Niveau Sted Pris ex. moms  

Såfremt startdatoen ikke passer dig eller ikke er fastlagt til kurset, kan du interesse tilmelde dig her.

Ved at sende interesseformularen er du ikke tilmeldt et kursus. Vi kontakter dig, hvis vi også får henvendelser fra andre interesserede, så vi kan aftale kursusindhold, pris, sted osv.

Der er ingen planlagte kommende kurser!

Der er desværre ikke planlagt nogen kommende kurser til
"Redaktionelle systemer – Adobe InCopy" - men du er velkommen til at lave en interesse tilmelding.

Ved at sende interesseformularen er du ikke tilmeldt et kursus.

Vi kontakter dig, hvis vi også får henvendelser fra andre interesserede, så vi kan aftale kursusindhold, pris, sted osv.