Automatisering af katalogproduktion

Automatisering af katalogproduktion

Ønsker du at tage dine data direkte fra dit økonomisystem eller database ind i Adobe InDesign, så du hurtigt kan producere en ny prisliste eller et katalog?

Ønsker du at bruge mere tid på det kreative fremfor på at indskrive data?

På kurset lærer du at  arbejde med direkte import af XML-data i InDesign eller gå via programmet EasyCatalog, der automatisk sammenflette data fra ERP-systemer, databaser eller Excel regneark med et InDesign dokument, f.eks. en prisliste eller et katalog. Når først systemet er etableret går produktionen lynhurtig, og du undgår tastefejl o.lign.

EasyCatalog er en samling af plugins til Adobe InDesign og kan arbejde sammen med InDesign versionerne CC, CS6, CS5.5, CS5, CS4, CS3 til både Windows og Mac.

Kursusindhold

Den største udfordring er efter vores erfaringer at tilvejebringe og ordne det nødvendige datagrundlag, så de rigtige data kommer med i InDesign dokumentet. Vi har konkrete erfaringer med at hente data fra SQL-server, Access, Filemaker, XML, XML web services, CSV filer m.v.

Vi tilbyder gerne vores hjælp til en konkret produktion. I nogle tilfælde er vi med fra starten på en opgave, hvor vi sammen med jeres medarbejdere laver arbejdet fra det kreative til det færdige katalog. Hjælpen kan omfatte at få styr på data, informationsstrukturering, opsætning af InDesign dokument, opsætning af et konkret workflow og undervisning.

Andre gange hjælper vi med at færdiggøre en opgave, så den bliver færdig inden deadline. Det kan være, at du selv har alle billeder, de færdige data og et flot InDesign dokument, hvor vi så hjælper dig med at sammenflette dine data med InDesign dokumentet.

Kursusdatoer og bestilling

Dato (Start - Stop) Antal dage Niveau Sted Pris ex. moms  

Såfremt startdatoen ikke passer dig eller ikke er fastlagt til kurset, kan du interesse tilmelde dig her.

Ved at sende interesseformularen er du ikke tilmeldt et kursus. Vi kontakter dig, hvis vi også får henvendelser fra andre interesserede, så vi kan aftale kursusindhold, pris, sted osv.

Der er ingen planlagte kommende kurser!

Der er desværre ikke planlagt nogen kommende kurser til
"Automatisering af katalogproduktion" - men du er velkommen til at lave en interesse tilmelding.

Ved at sende interesseformularen er du ikke tilmeldt et kursus.

Vi kontakter dig, hvis vi også får henvendelser fra andre interesserede, så vi kan aftale kursusindhold, pris, sted osv.