Inspiration

Du kan her på siderne blive inspireret af nogle af de opgaver og kunder vores selskab M.O.A,R. Jensens arbejder med.

HoedtHolstebro: Film og grafisk facilitering

HoedtHolstebro laver Explainer Videoer – altså tegnede film, hvor de tegner, hvad du har på hjertet og gerne vil have formidlet. Se video.
M.O.A.R Jensens arbejder med den daglige drift, økonomistyring, tilbudsgivning og med at lave administrative procedurer.

Skintöij: Tøjdesign

Skintöi designer skindtøj til dig, der sætter pris på fedt design og høj kvalitet, men som ikke gider betale en bondegård for det. Se video.

Skintöi har showroom i OTAKU STORE på Aarhus Ø, som har åbent alle ugens dage på nær søndag.

OTAKU STORE
Mariane Thomsens Gade
8000 Aarhus C

M.O.A.R Jensens har investeret i Skintöi og arbejder med udvikling af Skintöis forretningsmodel, online markedsføring, administration og økonomi.

Breakaway Lab: IT og Process Mining

Breakaway Lab er en konsulentvirksomhed inden for procesoptimering og Process Mining. Fremgangsmåden er at indlæse virksomhedens eksisterende data i et process mining værktøj . Hermed fås automatisk et overblik og muligheder for at analysere og udvikle en plan for optimering af alle arbejdsprocesser.
M.O.A.R Jensens arbejder med økonomistyring og rapportering til ejerne.

Adlead: Google Ads specialister

Adlead skaber resultater online ved hjælp af Google Ads. Der er målrettet fokus på salg og leadgenerering, så der opnås en højere omsætning.
M.O.A.R Jensens arbejder med administration og økonomistyring.

FO Århus: Undervisning og projekter

FO-Aarhus er et oplysningsforbund og en socialøkonomisk virksomhed med en bred vifte af projekter, aktiviteter, undervisning, debat, events og meget andet.
M.O.A.R Jensens har arbejdet med opstart, drift, økonomisk styring og rapportering af flere projekter i FO regi:

Skejby Rangers: – skaber nye muligheder for virksomheder, der gerne vil tage socialt ansvar og samtidig har brug for hjælp til at få løst nogle mindre opgaver, så de faste medarbejdere får bedre tid til sine kerneopgaver.
Folkestedets Café i Carl Blochsgade.
Klostercaféen på Klostertorv.
Øens Madhus i Generationernes Hus i Thit Jensensgade.

Katapult reklame: Kommunikationsopgaver

KATAPULT reklame løser mange forskellige kommunikationsopgaver – altid i et tæt og gensidigt inspirerende samarbejde om at skabe en stærk visuel identitet.
M.O.A.R Jensens arbejder med økonomistyring, rapportering, administrationsopgaver og sparring med ejer.