Velkommen til jensens.dk

Jensens.dk har gennem årene været stedet, hvor rigtig mange har fået informationer og læring om design, grafisk produktion og online medier. Du kan fortsat hente viden om design, online kommunikation og generelt om digitalisering af arbejdsopgaver. Vi viser også hvordan vi kan hjælpe dig med opbygning af økonomisystemer og lave effektive procedurer, så du kan optimere og udvikle din forretning.

Vores eget udgangspunkt er vores konsulent og kursusvirksomhed (fra 1989 – 2017): Jensens dtp-Bureau og senere Jensens Kurser A/S. I dag har vi aktiviteter med udgangspunkt i vores holdingselskab, samt de konsulentydelser vi tilbyder gennem vores nye “moderfirma”: M.O.A.R. Jensens.

Du kan her på siderne blive inspireret af nogle af de opgaver og kunder vores selskab M.O.A,R. Jensens arbejder med.

Jensens.dk ejes af Frydenlyst Holding aps, der er opkaldt efter gården Frydenlyst på Mols – vores unikke bopæl og firmabase fra 2005 – 2021. Vores første firma i Jensen familien blev stiftet allerede i 1989. Det og var en konsulent- og kursusvirksomhed, der arbejdede med rådgivning/ sparring, opkvalificering og træning af medarbejdere, der arbejdede indenfor design, kommunikation, grafisk arbejde, web produktion og brug af nye medier.

Hvad?
M.O.A.R. Jensens er vores “moderfirma”, hvor fra vi tilbyder vores kerneydelser: Vi kan bidrage til, at din organisation får en effektiv økonomisk struktur og får styr på de opfølgningsprocesser, der er brug for i både den daglige drift – og i det strategiske beslutningsgrundlag for jeres fremtidige forretningsmodel.

M:O.A.R Jensens arbejder med rådgivning og med at få styr og faste rutiner af især mindre og opstarts-virksomheders – økonomi, administration og drømme om videre udvikling. Vi går ind og hjælper i en periode, hvor der egentlig er behov for en fastansat administrator/økonomi ansvarlig, men hvor der tilsyneladende ikke er råd til endnu en fast lønudgift.

Men der er et behov for få styr på tingene. Vi og vores samarbejdspartnere deler og sælger vores viden som konsulenter. Vi har mange års erfaringer med opstart og drift af virksomheder, og har stor viden om digitalisering, læring og forretningsudvikling. Vi indgår gerne i et konstruktivt samarbejde om optimering af forretningen og vil eventuelt også at investere i virksomheden. Du ved det med selv at have hånden på kogepladen?

.

Lidt historie og baggrund

Frydenlyst er placeret lidt uden for Dejret Big City. .
Frydenlyst er placeret lidt uden for Dejret med udsigt over Aarhus og Knebel Vig

Hvem er vi?

Svar: Vi er Hans Jørgen Jensen og Gitte Munk Jensen, der tilsammen er et godt team. De er innovative og har stor viden om læring, design og arbejde med kunderelationer (Hans Jørgen). Der er også en stor viden, mange erfaringer med økonomistyring og forretningsudvikling(Gitte).

Hvornår startede det?
Svar: Vi begyndte, da det kreative arbejde på reklamebureauer og grafisk produktion blev digitaliseret i begyndelsen af 90erne. Vi var faktisk den første grafiske kursusvirksomhed i Danmark, der så et behov for at opkvalificere/ omskole medarbejdere, der arbejder med design, kommunikation og online tjenester på reklame-, web- og mediebureauer. Efterhånden kom kursisterne ikke bare fra branchen, men også fra mange andre typer virksomheder.

Hvad var de vigtigste læringsmetoder?
Svar: Vi har altid arbejdet med at skabe de rette omgivelser i et kreativt miljø, hvor man kunne være døgnet rundt. Så virksomheden startede i Åbyhøj i et kollektiv, der blev indrettet med kursuslokaler og som et digitaliseret reklamebureau. Selve undervisningen var opbygget omkring produktion af “rigtige” opgaver og med krav om at deltagerne var aktive og bidrog med de kompetencer, som de hver især havde. I starten kaldte vi firmaet for jensens dtp-burerau og senere Jensens Kurser. Jensens blev på mange måder en pioner i branchen, og fik succes med at være first mover på området. Vi havde Jensens Kurser i 30+ år.

Salg: Vi solgte Jensens Kurser i 2017. Man fristes til at skrive på trods af, at vi arbejdede med et område og en branche, der var kendetegnet af en rivende teknologisk udvikling, Det var nødvendigt hele tiden at være på forkant med digitaliseringen og at se nye forretningsmuligheder.

Jensens.dk ejes af Frydenlyst Holding aps, der er opkaldt efter gården Frydenlyst på Mols – vores unikke bopæl og firmabase fra 2005 – 2021. Vores firma blev stiftet allerede i 1989 og var fra starten en konsulent- og kursusvirksomhed, der arbejdede med rådgivning/ sparring, opkvalificering, træning og onboarding af medarbejdere, der arbejdede indenfor design, kommunikation, grafisk arbejde, web produktion og brug af nye medier.