Vi går nye veje og vores dejlige gård på Mols er til salg?

Frydenlyst er placeret lidt uden for Dejret Big City. .
Frydenlyst er placeret lidt uden for Dejret Big City. Drone billedet viser Knebel Vig i baggrunden

Vi sælger vores dejlige og unikke lystejendom i Dejret på Mols med direkte udsigt over bugten, Aarhus og Mols Bjerge.
Ejendommen er oprindelig fra 1876. Når man kommer op ad den flotte allé og ser gennem porten med bindingsværk til den pigstensbelagte gårdsplads emmer det af gammeldags idyl. Købere opfordres til at køre forbi ejendommen og se den flotte beliggenhed førend fremvisning bestilles hos Lars Blach, Danbolig tlf. 86 34 46 11

Frydenlyst er placeret således, at der mod vest er en udsigt til bugten og Aarhus. Mod vest er der udsigt til bugten og Aarhus. Mod øst er der udsigt til nationalpark Mols Molsbjerge.

Det hele er flot restaureret med nye tage, vinduer og facader.
Vil I have kvæg, høns, heste eller dyrke grøntsager kan det gøres fra det gode jordtilliggende på ialt ca 6 tdl. jord i en sammenhængende parcel. Rent faktisk har sælger indrettet gårdbutik, anlagt sin egen lund med +500 bærbuske og frugttræer og sin egen lille “vinmark” ved siden af en storslået have med hyggelige terrasser og plads til mange aktiviteter. Sælger har drevet sin virksomhed fra den ene af ejendommens længer (der er en god internet forbindelse).
Ejendommen består af stuehus og 2 længer. Den ene længe fungerer som kontor, møderum og gildesal (forberedt til både badeværelse og køkken, hvis behovet opstår). Den anden fungerer som hobbyrum, hvor også anlæg til opvarmning med solfanger og varmepumpe er placeret. Ejendommens “3. længe” er et super flot orangeri med sidde- og spisehjørne.

I kommer til at opleve, fred og en skøn udsigt mod Skødshoved og til trafikken ud og ind af havnen i Aarhus. Stuehuset fremstår ny istandsat og meget charmerende. Hele den indvendige oplevelse svarer til et moderne hus. Moderniseringen er udført i god kvalitet af lokale håndværkere. Tag så oveni købet den helt fantastiske beliggenhed på toppen af landsbyen mod havet, med det flotte østjyske landskab bagved. Ejendommen ligger i udkanten af landsbyen, så man ugenert kan gå rundt i ingenting.
Dejret er en af de små skønne landsbyer på Mols. Landsbyen er kendt for et godt sammenhold af aktive personer, der ønsker at deltage i landsbylivet med de mange aktiviteter fra årligt loppemarked, hyggeaftener i Kreative kvinder, Sankt Hans bål i Klitten og aktiviteter i Fællesskabet for Dejret landsby og Ejerlaug. Læs meget mere på dejret.info.
Ca. 45 minutter væk finder I storbyen – man kan sagtens forestille sig, at I arbejder i Aarhus og pendler til skønne Mols.