Lidt historie og baggrund

Frydenlyst er placeret lidt uden for Dejret Big City. .
Frydenlyst er placeret lidt uden for Dejret med udsigt over Aarhus og Knebel Vig

Jensens.dk ejes af Frydenlyst Holding aps, der er opkaldt efter gården Frydenlyst på Mols – vores unikke bopæl og firmabase fra 2005 – 2021. Vores firma blev stiftet allerede i 1989 og var fra starten en konsulent- og kursusvirksomhed, der arbejdede med rådgivning/ sparring, opkvalificering, træning og onboarding af medarbejdere, der arbejdede indenfor design, kommunikation, grafisk arbejde, web produktion og brug af nye medier.

Hvem er vi?

Svar: Vi er Hans Jørgen Jensen og Gitte Munk Jensen, der udgjorde et ideelt par, der var innovative, havde stor viden om læring og forretningsudvikling (Hans Jørgen). Og endvidere med økonomistyring, opbygning af kunderelationer og udvikling af en økonomiske strukturer (Gitte).

Historisk baggrund: Vi begyndte, da det kreative arbejde på reklamebureauer og grafisk produktion blev digitaliseret i begyndelsen af 90erne.. Vi var faktisk den første grafiske kursusvirksomhed, der så et behov for at opkvalificere/ omskole medarbejdere, der arbejdede med design, kommunikation og formidling på forskellige medier på reklame-, web- og mediebureauer. Efterhånden kom kursisterne ikke bare fra branchen, men også fra mange andre typer virksomheder.

Indhold: Virksomheden startede i et kollektiv, der blev indrettet med kursuslokaler og som et digitaliseret reklamebureau. Undervisningen var opbygget omkring produktion af “rigtige” opgaver og med krav om at deltagerne var aktive og bidrog med de kompetencer, som de hver især havde. I starten kaldte vi firmaet for jensens dtp-burerau og senere Jensens Kurser. Jensens blev på mange måder en pioner i branchen, og fik succes med at være first mover på området. Vi havde Jensens Kurser i 30+ år.

Salg: Vi solgte Jensens Kurser i 2017. Man fristes til at skrive på trods af, at vi arbejdede med et område og en branche, der var kendetegnet af en rivende teknologisk udvikling, Det var nødvendigt hele tiden at være på forkant med digitaliseringen og at se nye forretningsmuligheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *