Adobe: Digitalisering af kreative workflows i realtime

Adobe konference: Adobe Max 2021 blev der præsenteret flere interessante nyheder og muligheder for at arbejde kreativt på tværs af Adobes produkter og projekter. MAX 2021 var igen i år en virtuel begivenhed, der i princippet kunne samle alle kreative fællesskab i hele verden i en fælles online begivenhed. Adobe kommer med en række nye funktioner (bl.a. en Workfront plugin til Photoshop), så det bliver nemmere at arbejde sammen i realtime på tværs af lokaliteter og enheder på en helt naturlig måde.

Photoshop: Der er også nye funktioner i programmerne på vej. I Photoshop (beta) er der igen nye Selection tools (Object finder). Ved hjælp af øget brug af kunstig intelligens kan man (Neural Filters > Landscape Mixer, Harmonization m.m.) genfortolke et foto eller valgte objekter ved at bruge et andet foto som reference. For eksempel kan filteret tage højde for årstiden i et andet billede, således at det hele harmoniseres med farverne på årstiden.

Feedback: I mange af programmerne er en feedback widget, så du kan fortælle Adobes udviklere om dine erfaringer med d forskellige funktioner. Desuden kan du blive beta-tester af kommende Adobe programmer. Læs mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.